داشتن یک همسایه مزاحم در اپارتمان کافی است تا آسایش همه اهالی ساختمان را مختل کند و موجب تشویش خاطر افراد ساکن در آن آپارتمان شود. سر و صدای موزیک، سر و صدای بچه، صدای زیاد تلویزیون، گذاشتن جاکفشی داخل راه پله ها و به هم ریختگی شکل آپارتمان و اختلاف بر سر پارکینگ و … از جمله اختلافات رایج در میان همسایه ها است. در این مقاله با همسایه مزاحم و روش حقوقی برخورد با او آشنا خواهیم شد.
راه های مقابله بامزاحمت همسایه
اولین و ساده ترین راه این است که با همسایه مزاحم صحبت کنید. به او بفهمانید که رفتارها و کارهایش در ساختمان باعث ایجاد مزاحمت برای شما شده است. به منظور مذاکره بهتر و مثمر ثمرتر با وکلای ما در مؤسسه حقوقی – داوری ترنم عدالت مشورت نمایید.
گام بعدی، در صورت عدم حصول نتیجه با مذاکره، برگزاری جلسه در ساختمان است. مسئول اولیه برگزاری جلسات در ساختمان مدیر یا مدیران ساختمان هستند. حال اگر باز هم مزاحمت همسایه ادامه داشت، چه کار باید کرد؟
در وهله ی بعد، پس از ناامیدی از مرحله مذاکره با همسایه مزاحم باید به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کنید. یک اظهارنامه برای همسایهمزاحم تهیه نمایید. در صورتیکه همسایه مزاحم با صحبت کردن و فرستادن اظهارنامه از مزاحمت خود دست نکشید بهترین راه این است که با پلیس تماس بگیرد. در این حالت، صورت جلسه ای تنظیم شود. البته ممکن است با کمک پلیس نیز همسایه مزاحم به مزاحمتهای خود ادامه دهد و همچنان برای شما مزاحمت ایجاد کند. در این صورت یک دست نوشته یا استشهادیه مبنی بر مزاحمت آقا/خانم …………..در ساختمان تهیه کنید تا بقیه همسایه ها نیز آن را امضا کنند.
چگونه استشهادیه تنظیم کنیم؟
در این استشهادیه باید تاریخ و نوع مزاحمت را هم تعیین کنید. اگر مدارک دیگری در دست دارید تهیه کنید و این بار با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، شکوائیه ای تنظیم کنید. مؤسسه حقوقی- داوری ترنم عدالت شما را تا احقاق کامل حقتان یاری می نماید.
با زدن دکمه تنظیم شکواییه بدون نیاز به حضور در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، شکواییه حرفه ای توسط وکیل شما در موسسه حقوقی و داوری ترنم عدالت تنظیم خواهد گردید.
نتیجه گیری مقاله
ایجاد مزاحمت از طرف همسایه در تقریبا در اکثر آپارتمانها وجود دارد. مزاحمت از سوی همسایه به شکل های مختلف مانند ایجاد سر و صدا، داشتن حیوان خانگی و … اتفاق می افتد. از این رو، باید برای مقابله با مزاحمت چاره ای اندیشیده شود. اولین و بهترین راه حل، مذاکره با همسایه است. با یک مذاکره دوستانه، ممکن است همسایه از مزاحمت خود دست بکشد. همچنین، می تواند از هیئت مدیره یا مدیر درخواست کنید، تا با همسایه گفتگو کند. در نهایت، می توانید از طریق ارسال اظهارنامه اقدام کنید و در آن از همسایه بخواهید تا ایجاد مزاحمت ننماید. توجه داشته باشید که بهتر است یک استشهادیه مبنی بر ایجاد مزاحمت از سوی همسایه ضمیمه اظهارنامه خود کنید.
برای دریافت وقت مشاوره حضوری و تلفنی به صفحه درخواست مشاوره مراجعه کنید.