Empty cart

محصولی در سبدخرید وجود ندارد

مالکیت معنوی یا مالکیت فکری یه حقوقی اطلاق می شود در پرتوی آن مالکین حق بهره برداری از حقوق فکری خود را دارند. از جمله حقوق مالکیت معنوی می توان به حق اختراع، حق مولف، حق سرقفلی برای تاجران و … نام برد.

اداره مالکیت معنوی

این اداره وظیفه رسیدگی به امور مالکیت معنوی را بر عهده دارد. ثبت برند، ثبت حق اختراع و …همگی در حیطه وظلیف این اداره قرار می گیرد.

رسیدگی به دعاوی مالکیت معنوی

با توجه به نوع خواسته و دعوای شما روند رسیدگی متفاوت خواهد بود. اما به نظر می رسد از آنجایی که موضوعات مالکیت معنوی در اداره مالکیت معنوی نزد کارشناسان طرح می گردد و باید توسط متخصصین و کارشناسان تعیین تکلیف شوند و از آنجایی که طیف گسترده ای از دعاوی در نزد کارشناسان اداره مالکیت معنوی مطرح است، می توان گفت تقریبا از جمله دعاوی طولانی در نزد مرجع قضایی است.

وکیل متخصص در اداره مالکیت معنوی

با توجه به نوع و بدیع بودن این دعاوی در طی سالیان اخیر، می توان گفت تخصص در امور مربوط به مالکیت معنوی در جامعه هنوز رش کافی نداشته است. اما در مجموعه ترنم عدالت، می توانید امور مربوط به مالکیت معنوی خود را به وکلایی اعطا کنید که سابقه امر وکالت در این حوزه را دارند. در ترنم سعی کرده ایم تا از جدید ترین تخصص ها در جامعه استفاده کنیم. در حال حاضر رشته ای با عنوان حقوق مالکیت معنوی در میان رشته های حقوقی اضافه شده است. دانشگاه تهران، دانشگاه شهید بهشتی ، دانشگاه علامه طباطبایی از بهترین دانشگاه ها برای ارائه این رشته هستند.

نمونه دادخواست دستور فروش ملک مشاع

قوانین مالکیت معنوی در ایران

قانون ثبت علائم و اختراعات یکی از مهمترین قوانین ایران در حوزه مالکیت معنوی است. البته در این رشته بیشتر قوانین بر گرفته از کنوانسیون ها و پیمان های خارجی هستند. به عنوان مثال کنواسیون مادرید یکی از موفق ترین کنواسیون ها در حوزه مالکیت معنوی است. این کنواسیون توانسته گواهی یا نشان بین المللی را معتبر سازد. به عبارت بهتر به موجب کنواسیون مادرید فرد متقاضی علامت تجاری امکان ثبت آن در چندین کشور را دارد. هر چند امکان انجام چنین امری تا حد زیادی زمان بر خواهد بود.

همچنین، کنواسیون مادرید این تدبیر را اندیشیده است که از ورود کالای جعلی به یک کشور جلوگیری شود.

آیا ایران به کنواسیون مادرید پیوسته است؟

بله. ایران نیز به موجب ‌قانون الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به موافقتنامه‌مادرید راجع به ثبت بین‌المللی علائم و پروتکل مربوط به آن مصوب 1382 به کنواسیون مادرید پیوسته است.

وکالت در مقام بیع

 

ماده واحده این قانون چنین مقرر می کند:

باتوجه به تصویب‌نامه شماره .6921ت 24305‌هـ- مورخ1380.2.22 هیأت وزیران، دولت جمهوری اسلامی ایران می‌تواند نسبت به الحاق به‌موافقتنامه مادرید راجع به ثبت بین‌المللی علایم مصوب 25 فروردین 1270 (14 آوریل1891) و پروتکل مربوط
6 تیر 1368 (27 ژوئن 1989) و آیین‌نامه مشترک موافقتنامه‌مادرید راجع به ثبت بین‌المللی علائم و پروتکل مربوط به موافقتنامه مذکور (‌قابل اجرا از‌سال 1379 ) (‌اول نوامبر سال 2000 میلادی) اقدام نماید و سند الحاق را به امین اسناد‌مربوط
بسپارد.

در ترنم عدالت وکلای متخصص در حوزه امور مالکیت معنوی وجود دارند. از این رو، می توانید به راحتی پرونده خود را به ما بسپارید.

ثبت مشاوره رایگان

بالا